Rólunk


Cégünkről és csapatunkról

A DOMIHOME Projekt Kft. fiatalos modern gondolkodású szakemberek csapatából alakult meg. Munkamorálunkat és szolgálatásainkat a mai felgyorsult világ és egyedi megoldásokat váró igényeket megkövetelő nézetek alapján hoztuk létre és valósítjuk meg. Ügyfelelinkkel elsősorban a bizalom az amit kiépítünk, ezután minden esetben a megrendelőink elképzelésit próbáljuk úgy formába önteni, hogy végül együttműködve a lehető legközelebb kerüljünk ahhoz amit látni szeretnének. Azzal, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hozzuk létre ezeket az elképzeléseket és adhassuk át a projekteket mind a munkafolyamatinkban, mind a háttérmunkálatainkban, mind pedig az általunk használt eszközök és gépek közt megtalálhatóak a legmodernebb megoldások. A fizikális és kézzelfogható eredmények mellett támogatásaink az online és virtuális világ kapuiban sem érnek véget. Ezzel tesszük elérhetővé, hogy Megrendelőink folyamatosan és szinte bárhonnan teljes körű információkat kaphassanak a projekt állapotáról anélkül, hogy időt vesztenének. Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is megoszthatjuk ezeket a lehetőségeket és az Ön kivitelezési projektjeiben is sikeresen és eredményesen ültethetjük át a már megszerzett tapasztalatainkat!

A DOMIHOME Projekt Kft. csapata!

about-us-lego

mik azok a dolgok amelyekben különbözünk a többi kivitelező cégtől:

01.

Modern szemlélet

Csapatunk és szervezési módszereink modern és a jövőbe mutató elgondolások alapján működik. Megrendelőink folyamatos betekintést kapnak átlátható folyamatainkba.

02.

Minőség előtérben

Még ebben a felgyorsult világunkba is törekszünk a professzionális minőségi munkára, mindezt úgy, hogy megrendelőink elképzelésit tartsuk szem előtt.

03.

Hatékonyság

Kivitelezésinket mindig a tervezéssel és szervezéssel indítjuk, így nincsenek később felmerülő további költségek és pótmunka igények megrendelőink felé.

04.

Kommunikáció

Ha minden a helyén van kezelve nem kell tartani attól, hogy az Ön elképzelési teljesen másként valósulnak meg. Véleményünk szerint a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen.